І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ТУРНІРІВ

З метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, 24 вересня 2016 року на базі Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся І етап Всеукраїнських учнівських турнірів з біології та географії серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів.

Учасники заходу – 36 учнів з 6 загальноосвітніх шкіл району : Богданівської № 1 імені і.Г. Ткаченка, Богданівської № 2, Дмитрівської № 1, Дмитрівської № 2 імені Т.Г. Шевченка, Суботцівської, Трепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Оргкомітет та журі турнірів відмітили високий рівень підготовки і його проведення, вміння учнів більшості команд викладати й доводити свою точку зору з приводу завдань з географії та біології, опановувати, обґрунтовувати її в доповідях та співдоповідях.

На підставі протоколів журі турнірів нагородили Дипломами І ступеня відділу освіти райдержадміністрації переможців турнірів :

з географії - команду ( Грушевська А.- капітан команди, Тараненко М., Михалевич А.) Суботцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Савлук А.Г., вчитель Савлук Г.І.);

з біології – команду ( Зосімов Є. - капітан, Зінченко Л.,Мокроус В.) Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені І.Г.Ткаченка (директор Бойчук С.Я., вчитель Довженко А.А.).

Щирі слова подяку директору Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Хомутовій Л.В. за надану допомогу при організації та проведенні І етапу Всеукраїнських учнівських турнірів з біології та географії.

«Великий талант вимагає великої працьовитості» - цей вислів підтверджує, що шлях до успіху - непростий. Гордимося нашими переможцями! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, крокувати лише вперед, до майбутніх перемог, реалізувати мрії та стати щасливими громадянами своєї країни! А педагогам – здоровʼя, сил, натхнення та нових творчих звершень!

/Files/images/img_6111.jpg

/Files/images/yuni_gografi_bogdanivskoi_zsh_i_ii_st__1_im__i_g_tkachenka.jpg

/Files/images/peremozhci_turniru_yunih_biologiv.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 270