Лінійка "Зустрічаймо новий рік!"

Нового року з нетерпінням чекають дорослі, і діти. Дітлахи чекають подарунків від Діда Мороза, а їх батьків цікавить вічне питання, як зустрічати свято? Всім хочеться, щоб майбутній рік був щасливіший від попереднього, тому кожен намагається дізнатися, що робити напередодні свята, щоб удача не обходила стороною їх будинок.

Відповіді на ці питання учні й учителі нашої школи змогли почути на загальношкільній лінійці "Зустрічаймо Новий рік!", яку підготували і провели учні 8-Б класу (класний керівник Кондрашенко Олена Олександрівна).

У 2017 році свої повноваження Мавпа передасть Червоному Вогняного Півня. Згідно з Китайським гороскопом Півень – важлива птах.

Завдяки яскравому оперенню Півень виглядає привабливо. Люди симпатизують йому. Він завжди активний, веселий, життєрадісний, любить красиві речі, яскраві фарби. Не дивно, що люди, що з’явилися на світ у рік Півня, люблять прикраси і коштовності.

Півень в 2017 році подарує всім нові можливості. Це відмінний господар, який може подружитися з людиною, якщо він добре вивчить його повадки. Півні – лідери по своїй натурі, до роботи ставляться відповідально, дбають про репутацію. Їм підходить роль героїв. Може з’явитися шанс просунутися по службових сходах, поліпшити фінансовий стан, налагодити особисте життя.

Як правильно підготуватися до святкування?


Прикрашаємо будинок до приходу року Півня

По-перше, недалеко від входу потрібно поставити фігурку господара року – Півня. По-друге, при прикрашанні ялинки чи будинку, бажано використовувати яскраві іграшки, багато мішури і ліхтарики. Обов’язково об’єднайте все тематикою вогню. Якщо повісити на ялинку цукерки і позолочені горіхи, це, напевно, приверне увагу Півня і він віддячить Вам за це частування

Що поставити на стіл

По-перше, ніякої хімії, оскільки Півень такого не любить. По-друге, зустрічати Новий 2017 рік Півня, слід, з якомога більшою кількістю вегетаріанських страв, і звичайно, солодощами та фруктами. Прикрашати стіл теж бажано яскраво і святково, при цьому обов’язково на новорічному столі повинні бути запалені свічки.

Що надіти

Зрозуміло, що зустрічати прихід Нового року, треба в чомусь червоному, золотому або помаранчевому. Також вітаються тканини, що переливаються, і блискучі прикраси. Наряд з органзи або шовку, доповнений золотими прикрасами – те, що потрібно.

Розваги

Святкувати Новий рік 2017 (Півня) треба дуже весело і бажано в галасливій компанії. А якщо залишаєтеся вдома – розважайтеся по повній, оскільки похмурі особистості Півню – навряд чи сподобаються.

/Files/images/1__1/DSCN7259.JPG/Files/images/1__1/DSCN7261.JPG/Files/images/1__1/DSCN7264.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 328