"Ми є. Були. І будем ми. І Вітчизна наша з нами" (семінар заступників директорів з виховної роботи)

15 березня Богданівська ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. І.Г. Ткаченка приймала гостей - заступників директорів із виховної роботи та членів Знам’янського районного парламенту дітей, яких гостинно зустрів, побажавши приємної творчої зустрічі, директор школи С.Я. Бойчук.

Спочатку педагог-організатор Гречук Н.Ф. презентувала досвід роботи школи з військово-патріотичного виховання, адже наша школа є опорною з цього питання. Потім гості переглянули літературно-музичну композицію «Герої не вмирають», присвячену тим, хто воює на Сході України і тим, хто, на жаль, більше ніколи не повернеться до своїх матерів, дружин, дітей. Вони віддали своє життя за наше мирне майбутнє, за єдину і неподільну Україну.

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/2.JPG /Files/images/__1/semnar_vi_rob/DSC06828.JPG /Files/images/__1/semnar_vi_rob/3.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/4.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/5.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/1.jpg

Ми не лише ділилися досвідом роботи, а й залучали гостей до активної співпраці. У рамках акції «Маскувальна сітка для воїнів АТО своїми руками» ми усі плели маскувальну сітку, писали побажання захисникам. Учні нашої школи завершать розпочату добру справу і передадуть на передову сітку й смаколики нашим постійним друзям «Закарпатським ведмедям».

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/DSC06972.JPG /Files/images/__1/semnar_vi_rob/6.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/7.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/8.jpg /Files/images/__1/semnar_vi_rob/8oljQUaBQZ0.jpg /Files/images/__1/semnar_vi_rob/DSC06988.JPG

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/fsl36iVxv_M.jpg

Учитель ЗВ Стукало В.І. та учні 11 класу показали присутнім елемент уроку захисту Вітчизни. Фізична, стройова та вогнева підготовка, виконання команд та чіткість дій учнів, як хлопців так і дівчат, викликали в присутніх захват та гордість за підростаюче покоління.

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/DSC07013.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/DSC07015.JPG

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/10.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/9.JPG

Хто з нас із самого дитинства не мріє досягти вершин у своєму житті, стати успішною людиною, яку знають, поважають, люблять, до якої звертаються і в радості, і в горі. Мені здається, щоб вирости такою особистістю, дитина повинна почуватися успішною і потрібною. Саме це сприятиме її зростанню, самореалізації, успіху. Шлях до нього для багатьох починається саме в школі. Школа – це перший суспільний досвід людини. Кожного дня діти йдуть сюди своїми малими стежками, які складаються в один широкий шлях до майбутнього, до успіху. Дуже важливо тут не згубитися серед інших, не втратити індивідуальність, а, навпаки, стати лідером, неповторною, багатогранною особистістю, справжнім громадянином і патріотом своєї держави. Саме про це й ішлося на тренінговому занятті Школи Лідерів «Лідерство - запорука успіху», яке провела Гречук Н.Ф. Захід завершився запальним флешмобом учасників тренінгу «Ми змінимо світ! Ми зможемо це зробити! Ми діти України, її завзяті діти!»

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/11.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/KHT5TkWTfh4.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/m4Ix7hUm1NM.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/PME-K4TO5IA.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/MF3-4NEglQM.jpg /Files/images/__1/semnar_vi_rob/15.jpg /Files/images/__1/semnar_vi_rob/12.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/13.JPG/Files/images/__1/semnar_vi_rob/GWYe25utGoI.jpg

/Files/images/__1/semnar_vi_rob/NkIuqcGEeT4.jpg /Files/images/__1/semnar_vi_rob/16.jpg/Files/images/__1/semnar_vi_rob/17.jpg

Я звернулася до своїх нових друзів із проханням написати їхні враження від зустрічі. Дякую всім, хто відгукнувся.

Мене дуже вразила організація семінару. Все було на найкращому рівні. Хотілося б більше таких теплих зустрічей. (Світлана Кущук, Трепівська ЗШ)

Мені сподобалася чуттєвість і патріотизм учнів Богданівської школи,слухаючи їх, відчуваєш, що ти маєш змінитися і допомогти своїй країні. Було дуже весело під час виховної бесіди, яка мала на меті в кожному з нас виховати справжнього лідера (Анастасія Грузін, Пантазіївська ЗШ)

Море задоволення! Море захоплення! Велика подяка організаторам семінару за цікавий, насичений захід. Дуже вразила гостинність, доброзичливість господарів вашої школи. Дякую за позитив та приємно проведений час із вами (Ілона Аніцой, Суботцівська ЗШ)

Від семінару, що був проведений 15 березня 2017 року в Богданівській школі № 1, залишилися лише позитивні враження. Особливо сподобався дуже корисний тренінг "Лідерство - запорука успіху". Було приємно познайомитися, поспілкуватися й плідно попрацювати в колі однолітків із інших сіл району (Ірина Бачковська, Богданівська ЗШ №2)

Менi дуже сподобалося! Все було добре органiзовано!Чудова підготовка учнiв 11 класу на уроці захисту Вiтчизни. Особливо хочеться звернути увагу на тренінг, на якому кожен продемонстрував, що він лiдер, і треба завжди вiрити у своï сили! (Юлія Волошаненко, Мошоринська ЗШ)

Нещодавно в нашому навчальному закладі відбувся семінар,на якому були присутні не лише вчителі, а і учні - представники районного парламенту дітей. Такий вид роботи відбувся вперше, і мені він дуже сподобався, бо ми мали змогу поспілкуватися і познайомитися один з одним. Для нашого подальшого розвитку, для розвитку кругозору і можливостей, це просто необхідно. Адже ми, підростаюче поколінням, - майбутні лідери. Я б із задоволенням ще раз зустрілася з новими друзями і взяла участь у подібному заході. (Анастасія Кучерява, Богданівська ЗШ №1)

Семінар проходив у цікавій формі. Дуже сподобалося те, як прийняли гостей, було комфортно, як у рідній школі. Звичайно ж, надовго запам'ятається круглий стіл, присвячений темі лідерства. Я впевнена, що багато підлітків знайшли друзів та дещо нове для себе (Олена Василенко, Дмитрівська ЗШ №1)

Мені сподобався семінар. Богданівка гарно нас зустріла і показала чудовий концерт, присвячений воїнам АТО. Також ми всі разом робили маскувальну сітку для бійців, які захищають нашу землю. Учні 11 класу показали нам гарну фізичну підготовку. Дякую всім організаторам за цей чудовий захід (Євген Нагорний, Суботцівська ЗШ)

Семінар мені сподобався, адже мова йшла про актуальні речі,оскільки в нашій країні йде війна. Мені також сподобалося плести сітку, бо цим ми допомагаємо нашим бійцям. Кінцівка заходу розважила мене, всі діти цікаві та ерудовані (Олександра Шимоня, Іванковецька ЗШ)

Мені сподобалось. Усе було організовано чудово, талановиті діти та привітні вчителі. Багато чого дізналася та приємно провела час. (Олена Мунтян, Богданівська ЗШ №2)

Мені надзвичайно сподобався захід. Спілкуватися було весело, вчителі були приємні, виклад матеріалу зрозумілим. Хотілося б, щоб таких заходів було побільше (Анастасія Конюх, Пантазіївська ЗШ)

Мені дуже сподобалося. Усе було гарно організовано, дуже сподобався концерт, а найбільше – тренінг, адже це дало можливість не лише познайомитися з різними дітьми, а й поспілкуватися. Враження позитивні (Юлія Шепель, Мошоринська ЗШ)

Радію, що брала участь у цьому семінарі, тому що змогла провести час не лише цікаво й весело, але й із користю. Змогла дізнатися про важливість ролі лідера в нашому житті, познайомилася з учасниками тренінгу і набралася досвіду від них, знайшла нових друзів і однодумців. Мабуть, як і всі присутні, я отримала купу вражень та позитивних емоцій. Тож дуже вдячна організаторам та учасникам семінару і з нетерпінням чекаю на нові зустрічі (Олена Вознесенська, Богданівська ЗШ №1)

Було цікаво брати участь у такому заході, він був проведений на високому рівні. Я дізналася багато корисного для себе, тому із задоволенням відвідала б іще раз подібний захід та Богданівську школу. (Дарія Куцова, Суботцівська ЗШ)

Головне, що в житті потрібно колекціонувати, це хороші враження та спогади. Після зустрічі з членами районного парламенту мій запас поповнився! Було дуже яскраво, різноманітно і цікаво, частіше потрібно так зустрічатися! (Катерина Душкова, Дмитрівська ЗШ №2)

Радію, що нарешті ми змогли зібратися разом, познайомитися ближче, поспілкуватися, в ігровій, доступній формі поговорити про важливі речі.

Наша країна гостро потребує нового покоління лідерів, яких потрібно виховувати вже сьогодні, адже відродження України неможливе без пробудження національної свідомості українського народу, насамперед молоді. Ми маємо навчитися брати на себе відповідальність за власне життя та прийняті рішення. Дуже сподіваюся, що дорослі підхоплять ініціативу нашої школи щодо проведення Школи Лідерів РПД і надалі збиратимуть нас частіше, адже, дякуючи Знам’янській районній раді та Знам’янському районному відділу освіти, це вже не проблема, бо кошти на проїзд дітей стовідсотково повернуті. Шкода, що не всі запрошені приїхали.

Діти завжди можуть знайти спільну мову. Це сьогодні ми діти, а вже завтра нам вирішувати долю країни. Так давайте ж учитися робити це вже сьогодні, адже від рівня культури, освіченості, вихованості сьогоднішніх учнів залежить майбутнє нашої держави. Слава Україні!

Голова районного парламенту дітей, учениця Богданівської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. І.Г. Ткаченка Гречук Валерія

Кiлькiсть переглядiв: 851